04
Oct

Iløpet av en treningsøkt, en fotballtrening eller noen som helst annen form for fysisk aktivitet så kan skader lett oppstå. Dessverre er dette ganske vanlig fordi verken de som trener eller selve treneren(om det er noen), er ikke flinke nok til å fortelle hvor viktig det er med skadeforebyggende trening eller andre hjelpemidler.
 

StretchingI tillegg til skadeforebyggende trening finnes det nemlig andre ting du kan gjøre i tillegg, det er nemlig produkter og utstyr som kan brukes til samme formål, nettopp det å unngå skader og overbelastning under fysisk aktivitet.
 

Ankelskader er den aller vanligste skaden innen idrett, hver femte skade innen idrett er nettopp en ankelskade. For å unngå dette så finnes det sportstape eller ortoser/støttebandasjer som kan brukes, de kan brukes både før skaden for å unngå den, eller om den allerede er skjedd så kan dette brukes for å unngå overbelastning.
 
Legg- og kneskader er også vanlig, der kan du unngå skader ved hjelp av gode sko med demping og i noen sport så brukes også leggbesykttere og støttebandasjer rundt knærne.
 

Det er også mulighet for å få opplæring eller gå på kurs for å lære mer om skadeforebygging, der kan du også lære hvordan du skal bruke sportsteip på en mest mulig effektiv måte.

Comments are closed.