13
Nov

Idrettsutøvere som har vunnet mange konkurranser og turneringer og som klarte å holde seg unna alvorlige skader
 

footballSer en på alle de ulike idrettsgrenene og alle de forskjellige sportene en kan holde på med både profesjonelt eller som hobby så er det absolutt ingen sport eller fysisk aktivitet en kan holde på med uten at det er noen form for risiko for skader.
 
Det er utallige forskjellige måter å skade seg på i de ulike sportene, både akutte skader som oppstår som regel ved et alvorlig fall eller et hardt slag mot arm, rygg eller bein. Noen vanlige slike akutte skader er håndledds skader, vridde eller forstuede ankler eller skulder som er kommet ut av ledd.
 
Likevel så er det fullt mulig å komme unna de store skadene dersom en utfører sporten på riktig måte, husker oppvarming og behandler kroppen sin på en bra måte og det er det flere av de kjente idrettsutøverne som har klart.
 
De av dere som er tilhengere av norsk fotball kjenner vel veteranen Runar Berg, for et par år tilbake så var det et øyeblikk hvor trener og fans holdt pusten et øyeblikk. Under en kamp mot Lyn så ble Runar Berg skadet og fikk seg en ganske hard smell mot kneet tidlig i kampen, men etter leger fikk studert kneet så var det heldigvis ingen alvorlig skade som hadde skjedd.

Comments are closed.