– De største idrettsligaene i Norge ataricon.no
21
Nov

Tippeligaen

Det er jo ingen hemmelighet at vi er glade i idrett her i Norge, og ingenting slår Eliteserien for menn i popularitet! Eliteserien, eller tippeligaen som den har hett siden 1991 er den øverste divisjonen for herre-fotballag vi har, og den har gitt mange gleder og sorger til unge og gamle i snart 25 år. Få har glemt Rosenborgs regjeringstid på nitti-tallet og tidlig 2000-tall, og når det var Vålerenga som endelig vippet de av tronen sto følelsene høyt under taket!Med så mye engasjement er det ikke rart at det er også Tippeligaen som er på toppen av de største idrettsturneringene i Norge. Kampprogram og annen informasjon om ligaen finner man på hjemmesiden til Norsk Fotballforbund (NFF): www.fotball.no.

Eliteserien i håndball

Ved siden av fotball er håndball den ballsporten som skaper mest engasjement hos oss nordmenn. Jentene våre har hatt en strålende suksess gang på gang internasjonalt, og mennene har ikke vært langt etter. Det er et stort publikum som følger spent med på eliteserien i håndball for menn og kvinner, også kalt Postenligaen, og for program og informasjon om lag og kamper kan du gå inn på hjemmesiden til Norges Håndballforbund, www.handball.no.

Odds

Det er på kamper i Tippeligaen og Postenligaen det blir spilt mest på norske odds, og er du ute etter litt ekstra spenning når du følger med på en av disse seriene så anbefaler vi det svenske bettingselskapet Betsafe. Betsafe er nemlig en av Skandinavias mest populære portaler på nett for betting, og de tilbyr veldig gode odds på alle de største idrettsligaene i Norge. Her vil du finne for eksempel alle kampene i Tippeligaen, Adecco-ligaen, Postenligaen og så klart eliteserien i ishockey for menn, Get-ligaen.Du kan også satse på andre folkesporter som langrenn, skiskyting og på sjakk-kampene til Magnus Carlsen. Her er det med andre ord nesten ingen grenser for sports-entusiaster, og du kan til og med få tjent inn litt på kunnskapen og teften du har for favorittsportene!